Wij Berber, Ytsje en Kim willen graag wat meer “Selflove” de wereld inbrengen.
Waarom? Omdat wij in ons werk als coach, fotograaf en schoonheidsspecialiste vaak te horen krijgen dat dames niet tevreden zijn met/over zichzelf. oa. er moet eerst nog 5 kg af, dan ben ik slank genoeg (voor op de foto). Ik vind mijzelf niet mooi genoeg. “Zij zal wel denken wat loopt die er raar bij”. Altijd klaarstaan voor anderen maar bijna niet voor jezelf.

Maar juist wanneer je lief bent voor jezelf en goed voor jezelf zorgt kun je nog beter voor je naasten zorgen.

Lieve vrouw, lieve jij!

  • Jij bent goed genoeg, zoals je bent!
  • Je bent mooi zoals je bent!
  • Wees lief voor jezelf!

 

Wat houd het selflove event in?
Ten eerste elke editie steekt weer anders in elkaar. Het is het een dag in het teken van rust, vertrouwen, vertragen, zelfzorg en selflove. Een dag waarin je voor jezelf mag kiezen, waarin we verbinding zoeken met elkaar als groep en met je innerlijk aan de slag gaat.

Deelnemen aan dit event is een eerste stap naar meer zelfliefde. Je hebt in jezelf geïnvesteerd en je zorgt daarmee automatisch beter voor jezelf maar óók voor anderen. Je bent immers op je best als je ook goed voor jezelf zorgt? Iedereen maar vooral jijzelf verdient toch de beste versie van jou?


Selfcare guide
Voor elke editie is er een bijpassende selfcare guide. In deze guide vind je alle informatie ter voorbereiding van het event. Niet alleen praktische informatie, maar ook fijne selfcare tips om vast even te proeven van wat je allemaal te wachten staat. Vragen? Neem gerust contact op.


Op zaterdag 6 april is de 2e editie van het selflove event!


“The inner child edition”
Het kan enorm confronterend zijn om verbinding te maken met wanhoop of het verdriet dat je als kin hebt ervaren. Tocht is dit een unieke kans om te genezen wat anders wordt overschreeuwd door de waan van de dag.
Ieder van ons heeft een innerlijk kind in zich. Je innerlijke kind leeft je hele leven met je mee. Het staat voor gevoelens, emoties, onbewuste reactiepatronen en reflexen. Dat start zelfs al voordat je geboren wordt!What’s in it?
We hebben hele toffe nieuwe elementen toegevoegd aan de dag. Wat je onder andere kunt verwachten:
  • Visualisatie
  • (stilte) wandeling
  • Lunch
  • Reiki
  • Mini gezichtsmassage
  • Meditatie

Tickets
Omdat we samen de diepte ingaan tijdens deze dag hebben we weer gekozen voor een beperkt aantal plekken in verband met de veiligheid. Er zijn wederom 6 tickets verkrijgbaar en de vorige editie was binnen 48 uur helemaal uitverkocht. Wees er dus snel bij want de tickets gaan hard.

Deze investering in jezelf kost slechts 129,- (de ticketprijs gaat per editie omhoog)

Wil je de informatie brochure ontvangen? Mail naar info@artedelbella.nl


Zien wij jou zaterdag 6 april?

 

Heeeeel veel liefs,
Kim ( Salon Arte del Bella)
Berber (Berber Triemstra Coaching) https://www.berbertriemstra.nl
Ytsje (Ytsje Veenema Fotografie) www.ytsjeveenemafotografie.nl
Foto’s zijn gemaakt door Ytsje 🙂