Precies zoals ik ze wilde!

Ik had de eer om Kim haar eerste powder brows behandeling te ervaren. Kim zorgt ervoor dat je je prettig voelt en compleet kan vertrouwen op haar kunnen. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Mijn wenkbrauwen zien er natuurlijk uit. Precies zoals ik ze wilde. Ik ben er super blij mee!

Kim is erg betrokken en prettig in omgang.

Erg tevreden met de gezette powder brows! Ze lijken erg natuurlijk, hoe ik ze wenste. Dus het resultaat is prachtig! De salon is erg mooi, en Kim is erg betrokken en prettig in omgang. Ben een zeer tevreden klant!!

Volle vertrouwen in alle behandelingen van Kim!

Kim werkt heel fijn en netjes. Ze legt uit wat ze doet, kijkt goed naar wat het beste bij je past en werkt heel precies. Heel blij met mijn wenkbrauwen na pmu! Volle vertrouwen in alle behandelingen van Kim!

Dik tevreden!

In februari door Kim powder brows laten zetten. Wat is het heerlijk om altijd met wenkbrauwen op te staan zonder bij te hoeven tekenen. Dik tevreden!

Al jaren is elk bezoek een feestje!

Al jaren kom ik in de salon van Kim voor verschillende behandelingen of de prachtigste haren en make-up. Al jaren is elk bezoek een feestje!

Zeer tevreden ;)

Ik kom al ongeveer een half jaar bij Kim voor mijn nagels. Altijd gezellig, fijne sfeer en hele mooie resultaten!!! Zeer tevreden 😉

Altijd tevreden de deur uit

Het is altijd fijn om bij Kim in de salon te komen. Het is er netjes, fijne sfeer en Kim is altijd in voor een leuk praatje en levert heel mooi werk. Ze luistert naar mijn wensen en daardoor loop ik altijd tevreden de deur uit.

The place to be

Kim is een op en top vakvrouw, “the place to be” voor mooie verzorgde nagels!

Echt de moeite waard

Vanmiddag genoten van een heerlijke behandeling, echt de moeite waard om een stukje voor te rijden!

Het was zoo top!

Het was zoo top!

Alle lof voor jou!

Wat super Kim, ik kreeg super veel complimenten over m’n haar! Dus zeker alle lof voor jou!

Heel erg bedankt

Heel erg bedankt voor de mooie bruidsstyling. Het was echt een perfecte dag. En Nyls vond me er prachtig uitzien! Echt blij met je met hoe ik eruit zag.

5 sterren

Zeker wel 5 sterren waard!! Ik zou iedereen zeker aanraden om naar kim toe te gaan!

Met alle vertrouwen in de stoel

Al bijna 10 jaar is kim het gezicht van Salon Arte del Bella, wat klein begon is een goed lopend bedrijf met vaste klanten geworden. Een plek waar ze trots op kan zijn! Met kennis van zaken, creativiteit en een fijne plek komen er veel punten samen in de salon. Een plek waar ik met alle vertrouwen in de stoel ga zitten!

Kim is heel kundig!!

Kim is heel kundig!! Na een pedicure kan ik weer kilometers lopen, op mooi “gepimpte” voeten. Ze heeft fijne producten. Ik kom er graag!!