Make-up advies op maat


Heb je een la vol miskopen? Weet je niet welke kleuren foundation of oogschaduw bij jou passen? Of hoe je de make-up moet aanbrengen? Maar zou je wel graag willen weten hoe je in 5-10 min. een mooie basis make-up kunt aanbrengen? 

Boek dan snel een make-up advies op maat afspraak. Tijdens deze sessie leer en laat ik je zien hoe je gemakkelijk een mooie basis make-up aanbrengt en welke kleuren je daarvoor het beste kunt gebruiken en waarom. 

Ik werk en verkoop de prachtige producten van Golden Rose.  Alle producten/kwasten die gebruikt worden tijdens de sessie kunnen na de tijd worden aangekocht en bij het afrekenen ontvang je maar liefst 10% korting op het totaalbedrag. 

Deze sessie kun je boeken via de online agenda.

Kosten €
35,00 duurt ongeveer 1 uur.

 


Make-up workshop voor 2 personen  


Wil je leren hoe je een frisse en verzorgde make-up look maakt? Ben je nieuwsgierig in welke kleuren jou het mooiste staan? En hoe leuk is het om samen met een vriendin/dochter/moeder/collega dit allemaal te leren door de make-up workshop te volgen. Het is niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig onder het genot van een hapje en drankje. 

  • Je leert een frisse en verzorgde make-up look te maken.
  • Tips en tricks hoe je gemakkelijk binnen 5-10 min. klaar kunt zijn. 
  • Stap voor stap een goede basis, welke kleur en hoe je het product/kwast gebruikt. 
  • Hoe een mooie open oogopslag te maken. 
  • Welke kleur je lippen het mooiste laat uitkomen. 

Ik werk en verkoop de prachtige producten van Golden Rose. Alle producten/kwasten die gebruikt worden tijdens de sessie kunnen na de tijd worden aangekocht en bij het afrekenen ontvang je maar liefst 10% korting op het totaalbedrag. 

Deze workshop kun je op aanvraag inplannen. Vul het contactformulier zo compleet mogelijk in.

Kosten á € 80,00 voor 2 personen