Het nagelbijters-arrangement á 12 weken


Bent u een nagelbijter?  En heeft u er genoeg van dat anderen naar uw afgekloven vingers kijken? Ik kan uw afhelpen van het nagelbijt probleem. Hiervoor heb ik een speciaal nagelbijt arrangement dat bestaat uit een persoonlijk programma, gedurende 12 weken.

Bij de eerste behandeling van het nagelbijt arrangement, ontvangt u een flesje nagelriem olie en een nagelvijl zodat u in tussentijd zelf de nagelriemen kunt onderhouden en de lengte van de nagels kunt bijvijlen. Alle dagen nagelriem olie gebruiken is een MUST voor soepele nagelriemen en sterkere nagels!

In de meeste gevallen hebben nagelbijters een kort nagelbed met meegroeiende stugge nagelriemen en de vingertop komt vaak onder de vrije rand van de nagel uit. Een nagelbijter is geen lange nagels gewend, hierdoor zal de eerste mogelijke verlenging tijdens de eerste behandeling minimaal zijn. Na de eerste behandeling zult u met versteviging op de nagels naar huis gaan. De kans op breuken of stoten van de nagels tijdens de dagelijkse bezigheden zullen dan kleiner zijn. Zo kunt u rustig aan wennen dat uw nagels langer worden.


Behandeling 1 (week 1): Bij de eerste behandeling wordt geanalyseerd wat er nodig is. De nagels zullen in eerste instantie verstevigd worden met een laagje Acrygel of BIAB. Na enige tijd, als er niet meer gebeten wordt, zal het nagelbed langer worden. Het is van belang dat de eigen nagel gaat groeien, en dat uzelf niet meer gaat bijten.

Behandeling 2 (week 3): Bij nagelbijters groeien de nagels sneller, dan bij mensen die geen nagels bijten. In deze week zal de 1e opvulbehandeling plaatsvinden. Alle nagels worden nagekeken, netjes in vorm gevijld en velletjes worden verwijderd.

Behandeling 3 (week 5): In deze week zal er een 2e opvulbehandeling plaatsvinden. Als het goed is, is uw nagelbed al een stukje gegroeid, en heeft het nagelbed meer stevigheid. U kunt er nu zelf voor kiezen om de nagels neutraal te houden of om ze toch een kleurtje te geven?

Behandeling 4 (week 7): Uw nagels worden langer, en zijn steviger dan u gewend bent. Er zal nu een 3e opvulbehandeling plaatsvinden. U kunt er nu zelf voor kiezen om de nagels neutraal te houden of om ze toch een kleurtje te geven?

Behandeling 5 (week 9): Dit is de één na laatste behandeling van uw arrangement. Er zal voor de 4e keer een opvulbehandeling plaatsvinden. U kunt er nu zelf voor kiezen om de nagels neutraal te houden of om ze toch een kleurtje te geven?

Behandeling 6 (week 12): Dit is de laatste behandeling van uw arrangement. Er zal voor de 5e keer een opvulbehandeling plaatsvinden. U kunt er nu zelf voor kiezen om de nagels neutraal te houden of om ze toch een kleurtje te geven?

U heeft niet meer gebeten, en de nagels zijn mooi op lengte en in hebben  een prachtige vorm gekregen! Ga zo door! Blijf bewust met de nagels en nagelriemen omgaan, blijf de olie dagelijks gebruiken en bij haakjes vijl het eraf om bijten van de nagels te voorkomen.

Het nagelbijters-arrangement á € 200,00 bestaat uit:

  • Flesje nagelriem olie voor het verzorgen van de nagelriemen en een nagelvijl voor het zelf bijvijlen van de lengte van de nagels tijdens het arrangement.
  • 6 behandelingen in een periode van 12 weken.

    Wanneer u de laatste behandeling heeft gehad kunt u na 3 á 4 weken, indien gewenst, een afspraak maken voor het opvullen en bijwerken van de nagels.


Tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van de nagels


  • Acrygel/BIAB is niet bestand tegen oplosmiddelen zoals: aceton, benzine, terpentine. Ook kunnen de nagels slecht tegen schoonmaakmiddelen zoals: chloor. Aan te raden is om met dit soort middelen handschoenen te dragen.
  • Wanneer u de nagels vaak stoot, een nagel afbreekt of lucht hebt onder de nagels dan is dit een teken dat de nagels te lang zijn. Vijl ze dan zelf korter en geef dit bij de volgende afspraak aan. Zo kunnen we bepalen welke lengte voor u geschikt is.
  • Verzorg de nagelplaat, nagelriemen en handen dagelijks met Dadi oil en Dadi lotion. Zo blijven de nagelplaat, nagelriemen en handen soepel en sterk zodat u geen last krijgt van ingescheurde nagelriemen en het product op de nagel beter blijft zitten.
  • Wilt u de nagels zelf lakken? Dat kan, breng dan altijd een base coat aan om verkleuring tegen te voorkomen.
  • Ook al werk ik met een fantastisch product, het blijven kunstnagels en geen gereedschap.