In de salon werk ik met de Gelpolish van Slowianka & Be Jeweled van Urban Nails het zijn kwalitatief hoogwaardige producten en word op de natuurlijke nagel gebruikt. Beide merken hebben een uitgebreid assortiment aan kleuren gelpolishes, zodat er voor ieder wat wils is qua kleur. De gelpolish zijn goed gepigmenteerd waardoor de gelpolish een mooie dekking geeft op de nagel. Gelpolish is een nieuwe generatie gel en de nieuwste trend op nagelgebied. Dit product combineert de eigenschappen van een gelnagel met die van een nagellak. Het product word in dunne nagels evenals nagellak op de natuurlijke nagel aangebracht en uitgehard in de lamp en is gelijk droog

De GELPOLISH behandeling duurt zo’n 45 – 60 min. Inclusief uitgebreide manicure waarbij de nagelriemen -en nagels worden verzorgd. Gelpolish heeft alleen tegenover nagellak, de duurzaamheid en flexibiliteit van een gelnagel. Het resultaat is prachtig verzorgde nagels die 2-4 weken blijven zitten (afhankelijk van de groei van de natuurlijke nagel).

Tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van de ACRYGEL & Gelpolish

  • Aan te raden is om bij gelpolish na 2-4 weken terug te komen voor een nabehandeling.
  • Aan te raden is bij acrygel na elke 3-5 weken terug te komen voor een nabehandeling. De kunstnagels zullen dan niet te lang zijn en te zwaar worden wanneer ze sneller kunnen afbreken.
  • Acrygel/gelpolish zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals: aceton, benzine, terpentine. Ook kunnen de nagels slecht tegen schoonmaakmiddelen zoals: chloor. Aan te raden is om met dit soort middelen handschoenen te dragen.
  • Wanneer u de nagels vaak stoot, een nagel afbreekt of lucht hebt onder de nagels dan is dit een teken dat de nagels te lang zijn. Vijl ze dan zelf korter en geef dit bij de volgende afspraak aan. Zo kunnen we bepalen welke lengte voor u geschikt is.
  • Verzorg de nagelplaat, nagelriemen en handen dagelijks met Dadi oil en Dadi lotion. Zo blijven de nagelplaat, nagelriemen en handen soepel en sterk zodat u geen last krijgt van ingescheurde nagelriemen en het product op de nagel beter blijft zitten.
  • Wilt u de nagels zelf lakken? Dat kan, breng dan altijd een base coat aan om verkleuring tegen te voorkomen.
  • Ook al werk ik met een fantastisch product, het blijven kunstnagels en geen gereedschap.

LET OP: tijdens menstruatie, zwangerschap en/of borstvoeding kan vanwege de hormonen zijn dat het product minder goed blijft zitten. Jonger dan 16 jaar zet ik geen nagels.

Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak via het afspraak formulier

Maak een afspraak