BASIC Facial met de heerlijke producten van WEBECOS á 30 min.

De behandeling bestaat uit een

  • Oppervlaktereiniging; De Cleansing foam is een licht schuimende cleanser op natuurlijke basis. De huid wordt grondig ontdaan van vuil en talg, wat het uitermate geschikt maakt voor ieder huidtype.
  • Dieptereiniging; De supersoft peeling is geschikt voor de gevoelige huid. Scrubben van je gezicht zorgt er voor dat de dode huidcellen verwijderd worden. De huid is toegankelijk voor het opnemen van de werkstoffen zoals een masker, serum of een crème. Als verzachtende component is het azuleen uit de kamille olie toegevoegd. Wij adviseren twee keer per week de huid zachtjes met cirkelvormige beweging te bewerken. (ook een aanrader voor thuisgebruik!)
  • Collageen masker; Collagen cream mask is een hydraterend masker met als werkstof marine collageen. Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Het is essentieel om de structuur van het weefsel te behouden en zorgt voor de stevigheid en elasticiteit in de huid.
  • Dagcrème; Hyfac cream is een hydraterende 24-uurs crème. De crème bevat een krachtige moisturizer. De hoge concentratie avocado olie ondersteunt de talgklierfunctie. De crème is ook zeer geschikt als basis voor de make-up.

 

De producten van WEBECOS zijn 100% skin friendly & 100% vegan