In de salon werk ik met de BIAB van Slowianka & TS Gel . Dit product is NIEUW en ontzettend HOT! BIAB is een builder in a bottle het is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. 

BIAB is zeer geschikt voor de natuurlijke, korte en lange nagel. Maar ook zeker voor de poreuze korte nagels die je wilt laten groeien of wanneer je nagelbijter bent. BIAB kun je gebruiken als base coat onder de gelpolish als extra versteviging. Maar je kunt hem ook opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. Ook wel de Natural Nail Treatment genoemd. BIAB is verkrijgbaar in verschillende nude tinten.

De BIAB treatment duurt zo’n 45 – 75 min. Inclusief uitgebreide manicure waarbij de nagelriemen -en nagels worden verzorgd. Het resultaat is prachtig verzorgde nagels die 2-4 weken blijven zitten (afhankelijk van de groei van de natuurlijke nagel).


Tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van de BIAB


  • Aan te raden is om bij biab na 2-4 weken terug te komen voor een nabehandeling.
  • BIAB is niet bestand tegen oplosmiddelen zoals: aceton, benzine, terpetine. Ook kunnen de nagels slecht tegen schoonmaakmiddelen zoals: chloor. Aan te raden is om met dit soort middelen handschoenen te dragen.
  • Wanneer u de nagels vaak stoot, een nagel afbreekt of lucht hebt onder de nagels dan is dit een teken dat de nagels te lang zijn. Vijl ze dan zelf korter en geef dit bij de volgende afspraak aan. Zo kunnen we bepalen welke lengte voor u geschikt is.
  • Verzorg de nagelplaat, nagelriemen en handen dagelijks met Dadi oil en Dadi lotion. Zo blijven de nagelplaat, nagelriemen en handen soepel en sterk zodat u geen last krijgt van ingescheurde nagelriemen en het product op de nagel beter blijft zitten.
  • Wilt u de nagels zelf lakken? Dat kan, breng dan altijd een base coat aan om verkleuring tegen te voorkomen.
  • Ook al werk ik met een fantastisch product, het blijven kunstnagels en geen gereedschap.

LET OP: tijdens menstruatie, zwangerschap en/of borstvoeding kan vanwege de hormonen zijn dat het product minder goed blijft zitten. Jonger dan 16 jaar zet ik geen nagels.